Szlovenszki Gergő 2010.08.28. 02:24

A kezdet

 

Kedves Olvasó! Terveim szerint ezen blogon a politikában megtörtént eseményeket kívánom publikálni, remélhetőleg kisebb-nagyobb sikerekkel, inkább utóbbival, mivelhogy kezdőként elég optimista lennék. Igaz még tanuló vagyok, de nekem is ugyanúgy vannak észrevételeim, és hozzászólásaim a történésekhez, és bízom benne, hogy az elkövetkezendő időszakban, mikor tudok az oldalra írni, akár hetente- vagy esetleg ennél többször, az írásaim életkor függetlenül, és párt függetlenül elfogadhatóak lesznek. Persze megeshetnek, sőt ebben biztos vagyok, hogy lesznek mások számára nem tetsző gondolataim, erre tényre hivatkozva, kommentezésre is van lehetőség. Mindezt persze remélem kulturált formában.
Mielőtt elkezdeném a munkát, helyénvalónak látnám, ha kicsit mesélnék, mi vezetett arra, hogy blogot írjak.
Valójában igen egyszerű, de mégis nehezebb megérteni, hogy egy tizenéves gyereknek, mi oka is van egy ilyen oldal szerkesztésére. Mivel iskolába járok, ezért sokszor nem sok idő jut a tanulás melletti tevékenységekre, mégis úgy érzem, hogy a politika, már annyira az életünk részét képezi, hogy mindig szakítok rá elég időt, hogy tanulmányozgassak, és akár merengjek az épp aktuális/vagy már régebben megtörtént események felett. Szerencsére az élet úgy hozta, hogy egy osztályba kerültem, egy velem egykorú és hasonló lelkesedésű sráccal, akivel hamar megtaláltam a közös hangot, és mára már órákat tudunk vitatkozni egy-egy érdekes témán, mindamellett,hogy legalább havonta egyszer iskolaidőszakban, az osztály előtt, vagy egy nagyobb csoport előtt előadást tartunk az épp jelentőségteljes témákról,versenyeken is részt veszünk,melyek eddig igen szép eredményekkel dicsekednek. Reményeim szerint ő is tud, majd néha hozzászólni egy-egy cikk erejéig a blogomban. Ezek után felbátorodva, megpróbálnék az internet-közönség felé is nyitni, mely remélem hálás feladat lesz, és örömet okoz majd számomra!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenttudopolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr332253611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása